Over ons

Geschiedenis

Jan Wybe en Monique Schurer verkochten in het voorjaar van 2004 hun akkerbouwbedrijf in Biddinghuizen. Ze besloten om een nieuwe toekomst tegemoet te gaan in de paarden. Aan de Wisentweg in Dronten, vlak bij de CAH, vonden zij een schitterende bouwlocatie. In juli 2005 gingen de eerste palen de grond in juni 2006 werd de bouw voltooid met de aanleg van de buiten- rijbanen. Paardencentrum Dronten wordt op 7 juli 2006 officieel geopend met een open dag. Paardencentrum Dronten is een mooi en modern bedrijf met vijf pijlers: (cursus)onderwijs, pensionstalling, instructie, africhting en in- en verkoop van paarden en pony's. De familie Schurer heet u van harte welkom bij het Paardencentrum Dronten en geeft u een passend antwoord op al uw vragen en wensen op het gebied van paarden.

Jan Wybe

 

Jan Wybe Schurer 

Jan Wybe Schurer is een echte kenner van KWPN-ers maar weet ook in de pony's zijn weg te vinden. Hij is actief in de in- en verkoop van paarden en verzorgt de opfok en africhting van jonge paarden. Samen met Monique zorgt hij voor de verzorging van de paarden in het pension.

 Monique Schurer

 

Monique Schurer

Monique Schurer verzorgt op het Paardencentrum Dronten de instructie. Zij is zelf wedstrijdruiter in de dressuur op Lichte-Tour niveau. Samen met Jan Wybe verzorgt zij de pensionstalling.